Followers

Sunday, May 12, 2013

Comeback huhu!!

Assalamualaikum semua.. Akhirnya...selepas setahun lebih sejak entry terakhir 11 julai 2011 aku muncul semula. Huh lama tu. Ada kwn2 yg suruh udpate blog, tp penyakit malas tu kronik sgt. nak pulak kt rumah ni banyak sangat gangguan. Alasan ke tuh?? hehehe..Sebenarnya mula teringat kembali blog ni dr last month tp asyik tertangguh sbb tumpuan lebih kepada projek baru. Berhabuk nya blog ni so kemas2, tukar cat baru, tukar perabot sikit2..then today bersempena hari ibu juga baru boleh post entry 'comeback' ni..Ada lagi ke kawan2 yg ingat kt den ni ha..

In sha Allah lepas ni akan selalu ada cerita baru pasal aku n family.Walau pn x la selalu sgt hahha..Bg aku ini salah satu cara untuk simpan semua kenangan my family. Cerita suka duka menjalani rutin seharian. Tp x la semua cerita nak di ceritakan kat sini.. cite2 yg x menarik utk di ingat x payah la kot ye..ni bukan blog gosip nk cite org ni ada skandal dgn org tu, org tu main kayu tiga, org ni ada kekasih baru...ishhh x sesuaiiii tau.. Eh mcm pernah baca je pengakuan untuk terus update blog ni..setahun yg lalu kot huhu... Betulllll, lepas ni den update selalu ye..alang2 urus projek baru sekali harung la update blog ni...

Dari tadi aku asyik cakap 'projek baru' kan..apa dia ye. Hemmm nanti den cite detail..Hari ni nak cite pasal hari ibu..Hari ibu disambut setiap ahad minggu kedua bulan mei. Pagi2 lagi td dh dpt wish selamat hari ibu..ada juga yg ingat kt den.....

So Selamat Hari Ibu untuk my mak, my adik mummy acu, semua kawan2 mahu pun kenalan..Semoga kita menjadi ibu yg hebat untuk anak2.......

My Aina, last Friday balik je sekolah terus cakap "mama kakak ada something untuk mama" "surprise !!" sambil tunjuk kad yg dia buat kt sekolah.."Flower tu kakak yg decorate sendiri, mama"..............ok tq cantikkkk.....senyum lebar si kakak dengan bangganya.......

Kad kakak utk mama for this year.....



I wish i can rest from being mom today, but i can't huhu...so jom masak dulu..

Flickr

Pages - Menu