Followers

Thursday, June 18, 2009







Salam semua...

Penat nyer hari2 yg aku lalui skrg..bunyi mcm bz sggh..kalah superwoman..hehe
Tah la..sejak tukar keje aku rasa cam dh jauh dr internet, dh jauh dr forum, dh jauh dr kwn2 forum....dh x tau byk perkara, byk aktiviti...rindu sgt..

Wlu pn kt rmh ada tenet tp masa utk aku mengadap notebook ni terhad sgt. Sggh aku rindu sgt nk jln2 dr blog ke blog..forum ke forum..
Geng2 forum cari..ingat ke lg korang kt aku?? maklum kwn2 baru dh bertambah..emo skit boleh hehe..

Aku jumpa has,hb n meera kt giant kota damansara. Kan aku ckp skrg aku suka kesana...Aina pun suka sbb ada playground. Rupanye sblm tu has dh sebut nama aku..Alhamdulillah ada rezeki nk jumpa..Terubat rindu. Kwn2 lain pun aku rindu sgt..alamak liza..bj cth ko aku x pos lg!!!! minggu depan aku poskan ye..ampunnnnnn.

Well ok lh, dlm masa yg terhad ni aku nk kongsi gambar2 di hr bahagia my dear sister. 3 minggu dh berlalu sbnrnya tp aku x berkesempatan nk update blog..Alhamdulillah semua selesai dgn cara yg baik..mudah2an acu berdua bahagia hingga keakhir hayat.

Sengaja aku letak gmbr awal2...biar semua cuci mata dulu...then baru baca tulisan merepek den ni..hehe..
Uhhh dh lewat..nnt aku tmbh lg gmbr2 majlis. tenet lembab..ssh beno nk upload gambo..
Selamat malam...

1 comment:

Mrs. Aiza (Nis) said...

haku selalu bawak hairee g giant kota damansara tu, playgroun masih baru tak ramai orang

..kekadang lunch hour dtg..bila dpt terserempak dgn ko?

Flickr

Pages - Menu