Followers

Monday, October 18, 2010

Hari ini

Hari ni..1st day aku kerja semula after setahun jadi suri rumah..hemmm..byk benda nak kene adjust semula...anak2 nak kene hantar kt bbysitter, itu yg paling payah. hati seorg ibu ni risau macam2. Aina pagi2 masa nk pergi rmh ibu tu ok je..bila mama nk gerak je dia nangis nak ikut mama..adoi la..payah sungguh nak tinggal..tp keras kan hati la juga. baru kejap td call bbysitter tu tanya anak2 mcm mana. Kata nya ok. Aina nangis pn kejap je. Lega dengar.

Adik plak baru 5 bln, ok la masa nk tinggal tu tp hati mama yg dok terfikir2..kesian adik..selama 5 bln ni asyik berkepit dgn mama je, bgn tido buka mata mama..hari ni dgn org plak. mama 1 hari x de, mesti dia tercari2...itu fikiran mama la.

Harap2 diaorg seronok la duduk kt rmh ibu dgn ayah tu..

Flickr

Pages - Menu